Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

5 Οκτωβρίου . Σήμερα αρχίζει η ζωή μου. Οι γονείς μου δεν το ξέρουν ακόμη, είμαι πιο μικρή από ένα κουκούτσι μήλου, αλλά ωστόσο ζω. Θα είμαι ένα ξανθό κορίτσι με γαλανά μάτια Ήδη τα χαρακτηριστικά μου είναι εγγεγραμμένα ακόμα και το ότι θα μου αρέσουν τα λουλούδια.




19 Οκτωβρίου. Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι λένε ότι δεν είμαι πραγματικό πρόσώπο , ότι μόνο η μητέρα μου υπάρχει. Είμαι όμως ένα πραγματικό πρόσωπο όπως ένα ψίχουλο ψωμιού είναι ψωμί. Εγώ και η μαμά μου είμαστε δύο πραγματικά πρόσωπα.


23 Οκτωβρίου. Σήμερα άνοιξα πρώτη φορά το στοματάκι μου. Σε ένα περίπου χρόνο θα χαμογελάω. Αργότερα θα μπορώ να μιλήσω…Και ξέρω ότι η πρώτη λέξη μου θα είναι ΜΑΜΑ


25 Οκτωβρίου. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει σήμερα. Μέχρι το τέλος της ζωής μου,θ' ακούγεται σιγά το ρυθμικό της χτύπημα . Μετά από πολλά χρόνια , όταν κουραστεί, θα σταματήσει και θα πεθάνω.

2 Νοεμβρίου Κάθε μέρα μεγαλώνω λίγο λίγο. Τα χεράκια και τα ποδαράκια μου αρχίζουν να διαγράφονται. Αλλά θα πρέπει να περιμένω πολύ καιρό μέχρι να με βοηθήσουν να φθάσω στη αγκαλιά της μαμάς ,μέχρι να φέρω ένα μπουκέτο λουλούδια και να αγκαλιάσω το μπαμπά μου.



12 Νοεμβρίου Στα χέρια άρχισαν να εμφανίζονται δάχτυλα . Είναι πολύ αστεία έτσι μικρά! Χαίρεσαι μαμά;


25 Νοεμβρίου Πιστεύω ότι ο μπαμπάς και η μαμά ψάχνουν ένα όνομα για μένα. Αλλά δεν ξέρουν ακόμη το φύλο μου. Θα ήθελα να με λένε Μαρία . Είμαι ήδη μεγαλούτσικη.


10 Δεκεμβρίου Μου βγήκαν τα πρώτα μαλλάκια και χρυσά μαλλιά. Αναρωτιέμαι τι χρώμα έχουν τα μαλλιά της μαμάς


13 Δεκεμβρίου. Βλέπω! Όλα είναι σκοτεινά γύρω μου, αλλά όταν θα με φέρει η μαμά στο κόσμο θα βλέπω τις ακτίνες του ηλίου και τα λουλούδια , αλλά πιο πολύ από όλα θέλω να δω τη μαμά μου…Πως είσαι άραγε μαμά;



24 Δεκεμβρίου. Θα ακούει η μαμά το ψίθυρο της καρδιάς μου; Μερικά παιδιά γέννιουνται άρρωστα . Η καρδούλα μου είναι δυνατή και υγιής. Χτυπάει συνεχώς : τικ –τακ, τικ-τακ. Μαμά θα έχεις ένα κοριτσάκι υγιές!


28 Δεκεμβρίου. Σήμερα οι γονείς μου με σκότωσαν!



2 σχόλια: