Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Παιδιά να προσέχετε...!

Αχ τι εποχή είναι αυτή που διανύουμε;

Καθημερινά στην περιοχή του Νομού της Κορινθίας, γινόμαστε μάρτυρες φημών, για σωματέμπορους και βιαστές παιδιών, που δρούνε ανεξέλεγκτα.

Ακούσαμε την ιστορία, για μία ηλικιωμένη γυναίκα που κάνει ωτοστόπ, στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου, σε ανυποψίαστες διερχόμενες κοπελιές. Όταν σταματήσει κάποιος να την μεταφέρει με το αυτοκίνητο, εκείνη είναι έτοιμη να ακινητοποιήσει το θύμα της και όχημα, τύπου κλούβας, που ακολουθεί, με ιατρικό εξοπλισμό, να αναλάβει την αφαίρεση οργάνων!

Μας είπανε παιδιά, στην Τρίπολη της Αρκαδίας, ότι κυκλοφορεί κάποιος, ηλικίας 45 ετών, ψηλός, λεπτός, με μπλε τζιν και μαύρα γυαλιά συνήθως, έξω από τα φροντιστήρια των παιδιών μας, την Φιλαρμονική του Δήμου, την 28ης Οκτωβρίου και την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και παρακολουθεί τα κορίτσια, ηλικίας περίπου 15 ετών, με σκοπό κάποια από αυτά, να τα απαγάγει και μεταφέρει στο εξωτερικό…! Είναι γνωστός, σε πολλά κοριτσάκια, που όμως, αν και φοβούνται, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά οι γονείς τους, γιατί δεν τους μιλά, δεν τα πλησιάζει, απλώς τα παρακολουθεί φανερά, για μέρες!

Μην γελάτε!
Μακάρι να είναι φήμες…
Όταν όμως, στο λένε πολλοί και πολλά κοριτσάκια και δάσκαλοι στα σχολεία, το ξέρουν, δεν είναι απλώς μία φήμη, αλλά είδηση.
Παιδιά να προσέχετε…

Ξέρουμε ότι η αστυνομία, πρέπει να δεχθεί κάποια καταγγελία και μαρτυρία, για να συλλάβει κάποιον, αλλά εμείς σαν γονείς, ας είμαστε πιο προσεκτικοί και ας αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο, στα μονάκριβα παιδιά μας.

Ξέρουν και δρούνε διακριτικά, όλοι αυτοί οι παιδεραστές και σωματέμποροι…
Γονείς να προσέχετε…
όσα ακούμε ότι γίνονται στην τηλεόραση και είναι σοκαριστικό, όταν συμβαίνει και στην γειτονιά σου.
Είναι σοκαριστικό, όταν βλέπεις να περιμένει άγνωστος, το παιδί σου, έξω από το φροντιστήριο, την ίδια ώρα κάθε μέρα, ξέροντας επακριβώς το πρόγραμμά του. Να σου λένε τα παιδιά, ότι τον βλέπουν συνεχώς, δεν είναι γονιός, δεν είναι δάσκαλος... τα ακολουθεί μέχρι το σπίτι τους και μετά εξαφανίζεται.

Άνθρωποι ανώμαλοι, έχουν κατακλύσει και το διαδίκτυο, την κάθε ιστοσελίδα κοινωνικής συνάθροισης, τύπου Facebook, Hi5, Twitter, MySpace κλπ και πλησιάζουν τα παιδιά μας στο δωμάτιό τους...
Γονείς να προσέχετε...
Ενημερώστε τα παιδιά σας, θέλει προσοχή η εποχή μας. Ζητήστε συμβουλές ασφαλής χρήσης του υπολογιστή, από καθηγητές, για τα παιδιά σας.

Ξέρουμε ότι το διαδίκτυο, παρακολουθείτε συνεχώς και ελπίζουμε, να ευαισθητοποιήσουμε κάποιες υπηρεσίες, να ερευνήσουν τα παραπάνω, διαβάζοντας το άρθρο μας, καθώς και οι γονείς να γίνουν πιο υπεύθυνοι, αυτήν την εποχή!
ιδικά το περιστατικό της Τρίπολης, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και έχει πάρει διαστάσεις!
Το άρθρο μας, ξαναλέμε, δεν είναι φανταστικό!

Η Παναγία Κερνίτσης να προσέχει τα παιδιά μας...

1 σχόλιο:

  1. Όντως με Τέτοια Θέματα δεν Μπορείς να Κάνεις Πλάκα ο Θεός ας μας Φωτίσει Όλους Πραγματικά.
    Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή