Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Πάλεψε τον θάνατο για να δει τον γιό της στο σχολείο!

Η Gemma Hogg από τη Βρετανία ήταν μία γυναίκα που στη ζωή της έδωσε πολλές μάχες, τις περισσότερες άνισες. Πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού χρόνια ολόκληρα προκειμένου να μπορέσει να σταθεί όσο περισσότερο μπορεί πλάι στα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή κατάφερε κάτι να κερδίσει, καθώς «καθυστέρησε» τον θάνατο για μία ακόμη κρίσιμη ημέρα. Σηκώθηκε στα πόδια της, ενώ ήταν ετοιμοθάνατη και πήγε το αγοράκι της στην πρώτη του ημέρα στο νηπιαγωγείο!

Η 31χρονη γενναία αυτή γυναίκα σηκώθηκε από το κρεβάτι της κλινικής όπου βρισκόταν και πήγε τον μικρό Τόμας στην πρώτη του ημέρα στο σχολείο σε μία σπαρακτική προσπάθεια να κλείσει μέσα της για πάντα την εικόνα του παιδιού της που ξεκινάει το ταξίδι του στη ζωή, την ώρα που το δικό της τελείωνε!
Την επομένη, η Gemma πέθανε στον ύπνο της, φρόντισε όμως μέχρι την τελευταία στιγμή να προετοιμάζει δώρα για τα παιδιά της ώστε να τα βρουν στο μέλλον. Εφτιαξε για το κάθε παιδί, ένα κουτί αναμνήσεων με διάφορα πράγματα μέσα ώστε να τη θυμούνται, ενώ έβγαλε φωτογραφίες με το καθένα από τα παιδιά της (την 6χρονη Ιζαμπέλα, τον 4χρονο Τόμας και τον δίχρονο Τζέιμς) στις οποίες πάνω έγραψε: «Όταν θέλεις αγκαλίτσα, θα είμαι πάντα εδώ!».


Πηγή: protothema
Αντέγραψα από...

1 σχόλιο:

  1. Όντως Συγκινιτικό το Κείμενο αυτό. Τι Δύναμη Έχει τι Δύναμη Κρύβει η Ψυχή του Ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή