Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Δεν γίναμε ''σωστοί άνθρωποι διότι μεγαλώσαμε βλέποντας...

Τον Σκρουτζ Μακ Ντακ να συσσωρεύει πλούτο εκμεταλλευόμενος αόμα και τους συγγενείς του!!!
Τον Ντοναλντ Ντακ με τ´ανίψια του να είναι μια ζωή άνεργοι και όμως να επιβιώνουν!!!
Τον Μίκυ Μάους να υπόσχεται γάμο στη Μίνυ, αλλά να μη την παντρεύεται ποτέ!!!
Τον Πινόκιο να λέει συνεχώς ψέματα!!!
Τον Αλαντίν να είναι κλέφτης και να κάνει παρέα με τον Αλή Μπαμπά και άλλους 40 κλέφτες!!!
Τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός από δω κι από κει!!!
Τη Σταχτοπούτα να γυρνάει σπίτι της τα μεσάνυχτα, ξυπόλυτη!!!
Τη Χιονάτη να μένει σ´ ένα σπίτι με ΕΠΤΑ άντρες!!!
Τον Μπάτμαν να οδηγεί με 300 χλμ την ώρα παραβιάζοντας όλους τους οδικούς κώδικες!!!
Τον Ποπάυ να έχει τατουάζ και να καπνίζει συνεχώς πίπα!!! 
Τον Σούπερμαν να κρύβει πάντα την πραγματική του ταυτότητα!!! 
Και τελευταίο τον Πάκμαν να τρέχει σ ένα σκοτεινό λαβύρινθο με ηλεκτρονική Μουσική, καταπίνοντας χαπάκια αγνώστου προελεύσεως!!

πηγή

6 σχόλια:

  1. Ειλικρινα ολα τα παραπανω ειναι παρανοια!!Αν ειναι δυνατον να ριχνουμε το φταιξιμο σε καρτουν! Οταν εισαι παιδι δεν κανεις τετοιους συνειρμους ουτε κ περνα στο υποσυνειδητο σου κατι τετοιο! Αυτα εινια παρανοιες των μεγαλων οι οποιοι αντι να κοιταξουν τι δεν εκαναν αυτοι καλα ως γονεις κατηγορουν μερικα κινουμενα σχεδια για την αποτυχια τους να νουθετησουν σωστους αυριανους ανθρωπους! Και γω τα εβλεπα ολα αυτα οταν ημουν πιο μικρη και ακομα με ευχαριστη να τα βλεπω και θεωρω οτι ειμαι πολυ καλυτερη χριστιανη κ καλυτερος ανθρωπος απο ολους οσους φορανε παρωπιδες κ δεν βαζουν το μυαλο τους να επεξεργαστει τα ερεθισματα που δεχεται! αντι να κατηγορειται καρτουν ασχοληθειτε με τα παιδια σας περισσοτερο κ μαθετε τους την κριτικη σκεψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mexri enos simeiou einai ali8eia.....alla analogistite ti 8a ginoun ta twrina paidia pou vlepoun ben 10 pou metamorfonetai se kammia 100aria ekswgiinous, tous gormiti pou metamorfonontai stous "arxontes tis fysis", kai pli8wra allwn paromoiwn.
    Toulaxiston auta pou vlepame emeis en sugkrisi me ta twrina panta, itan polu a8wa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΕΜΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως διαβαστε και αυτό!
    GAY DAYS,ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ,ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΝΤΙΣΝΕΥ
    http://orthodoxigynaika.blogspot.com/2010/05/gay-days.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σας...Είναι αλήθεια ότι μερικά κινούμενα σχέδια και παιδικές σειρές πιο συγκεκριμένα, ειδικά αυτές που προβάλλονται σήμερα, δεν προσφέρουν κανένα σημαντικό μήνυμα στα παιδιά αλλά, αντίθετα, δίνουν έμφαση στη βία και σε άλλα νοσηρά φαινόμενα.Θα μου επιτρέψετε να πω, με όλο το σεβασμό, ότι τα παραδείγματα του post σας, αν τελικά δεν πρόκειται γι' αστείο, είναι μάλλον ατυχή...Φυσικά, υπήρχαν και ορισμένα παιδικά της Disney που πραγματικά φαίνονταν να περνάνε...μυστήρια μηνύματα στα παιδιά, σύμφωνα με κάποιες φήμες, η αλήθεια όμως είναι ότι στην πλειονότητά τους ήταν αρκετά αθώα, τουλάχιστον σε σύγκριση με αυτά που βλέπουν τα παιδιά σήμερα(όπως το ben 10, το οποίο πολύ σωστά ανέφερε ένας παραπάνω σχολιαστής...).Όταν ήμουν μικρή, έβλεπα κι εγώ αρκετά παιδικά της Disney, δε με είχαν επηρεάσει καθόλου αρνητικά (μάλλον το αντίθετο, θα έλεγα)και ακόμη τα θεωρώ πολύ αξιόλογες ταινίες, μερικά κιόλας πιστεύω είναι υπόδειγμα καλής παιδικής ταινίας...Μάλιστα, εύχομαι να είχαν την ευκαιρία και τα παιδιά του σήμερα να βλέπουν τέτοιες ποιοτικές ταινίες σαν εκείνες τις παλιές και καλές και όχι αυτές τις βίαιες, ανούσιες παραγωγές που προβάλλονται στην τηλεόραση σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακαρι τα παιδακια να εβλεπαν και σημερα καλογυρισμενα παραμυθια που εξεθρεψαν γενιες και γενιες, με ωραια μουσικη και ευτυχισμενο τελος.Τι πιο καταλληλο για την αθωα παιδικη ηλικια.Τωρα ολο κατι τερατα που σκοτωνουν η καταβροχθιζουν...γι αυτο και οι νεοι τραβανε το μαχαιρι η μπαινουν στα σχολεια και αφανιζουν κοσμο.Η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμμια αξια και τους το μαθαινουν απο μικρα, την ευκολια του να σκοτωνεις, οταν θελεις να απαλλαγεις....
    Ο Θεος να μας βοηθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή