Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΣΟΚ!ΕΜΒΡΥΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΕΖΗΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ

Ενα σοκαριστικό γεγονός έγινε στην Ιταλία.Ένα αγοράκι επέζησε δυο μέρες μετά την έκτρωση.Τη στιγμή της έκτρωσης η γυναίκα βρισκόνταν στην 22η εβδομάδα κύησης.Οι γιατροί αποφάσισαν να διακόψουν την κύηση επειδή παρουσιάστηκαν στο έμβρυο κάποιες ανωμαλίες,αναφέρει η Telegraph.

Είκοσι ώρες μετά την έκτρωση το παιδί ο πατέρας διαπίστωσε ότι ζούσε.''Ανέπνεε και κινούνταν''ανέφερε ο Antonio Martello
Mετά τη χειρουργική επέμβαση το παιδί εζησε δυο ημέρες.Το εισήγαγαν στην μονάδα εντατικής θεραπείας στην πόλη Ροσσέτο και το άφησαν να πεθάνει.
Η Eugenia Roccela,εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας της Ιταλίας ζητησε από τις αρχές τη διενέργεια ανάκρισης επειδή ένας νόμος στην Ιταλία υποχρεώνει να κρατήσεις το παιδί στη ζωή εαν επιζήσει μετά από μία έκτρωση.
Μια παρόμοια περίπτωση έλαβε μέρος στη Μεγ.Βρετανία το 2005.Ένα παιδί στο Μάντσεστερ επέζησε μετά από τρεις αποπειρες έκτρωσης.Σήμερα το παιδί είναι πέντε χρονών και είναι υγειέστατο.

9 σχόλια:

  1. Πως μας ανέχεται ακόμα ο Θεός????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι παλαβά που εν τα πλάσματα γι αυτό ο Θεός εν να ρίξει φωτιά και θειάφι να μας κάψει.
    Που ξανακούστηκε να σκοτώνεις το ίδιο σου το παιδί η μεγαλύτερή αμαρτία κατά την γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ. ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΦΟΝΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα ειναι στην αγκαλια Του και προσευχεται για τους “γονεις του“ σαν ενας αγγελος. Γιατι Θεε μου δεν ερχεσαι; Ολα και ολοι αλλαξαν. Ποσο χειροτερα να γινουν; Μην αφησεις αλλη ασχημεια. Προσωπικα φοβαμαι κ πονω. Κανε γρηγορα μα δειξε ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο μεγάλη αμαρτία η έκτρωση
    https://www.youtube.com/watch?v=J-s9NRkEecw&feature=plcp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς αδερφέ μου δεν ξέρουμε αν αυτές οι ψυχές πάνε στον παράδεισο γιατί δεν πρόλαβαν ούτε καν να βαφτιστούν και να λάβουν την χάρη του Αγίου Πνεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΤΗΝΗ ΓΙΝΑΜΕ?ΕΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ!ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ!ΑΧ!ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ,ΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΑΝ!Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή