Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Τον συνέλαβαν επειδή δεν χαμογελούσε!


Τον συνέλαβαν επειδή δεν χαμογελούσε!
Στη σύλληψη ενός 54χρονου, πάσχοντος από τη νόσο του Πάρκινσον, επειδή δεν χαμογελούσε και έδειχνε να μην απολαμβάνει το αγώνισμα της ποδηλασίας, προχώρησε η βρετανική αστυνομία πριν από μερικές μέρες.
Παθών είναι ο Μark Worsfold, δάσκαλος πολεμικών τεχνών και πρώην στρατιωτικός, ο οποίος υποστήριξε ότι ξαφνικά είδε τους αστυνομικούς να τον ξαπλώνουν στο έδαφος και να του φορούν χειροπέδες.
Η σύζυγός του ανακάλυψε τι είχε συμβεί όταν αναγκάστηκε, το βράδυ της ίδιας ημέρας, να δηλώσει ως «εξαφανισμένο» στις Αρχές τον άνδρα της αφού εκείνος δεν πήγε σπίτι για το πάρτυ γενεθλίων της 9χρονης κόρης τους.
Ο 54χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο DNA, του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, τον φωτογράφισαν ως ύποπτο κρατούμενο και ανακρίθηκε για πέντε ώρες για τους λόγους που έδειχνε περίεργος στη διάρκεια του αγωνίσματος της 28ης Ιουλίου.
Η επίσημη ανακοίνωση της ασρτυνομίας αναφέρει ότι ο Worsfold κρατήθηκε «για τη συμπεριφορά του, τον τρόπο που ήταν ενδεδυμένος και την εγγύτητά του προς το σημείο του αγωνίσματος».
Στον κ. Worsfold διαγνώστηκε Πάρκινσον το 2010, νόσος που ανάμεσα σε άλλα συμπτώματα εμφανίζει και την μυϊκή ακαμψία η οποία μπορεί να προκαλέσει ανέκφραστη όψη.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου