Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Έσωσε το μωρό αλλά έχασε την δουλειά!


Ένας άνεργος άντρας από την Νέα Υόρκη διέσωσε ένα κοριτσάκι εννέα μόλις μηνών όταν έπεσε με το καροτσάκι του από την αποβάθρα του Μετρό.
Ο Delroy Simmonds περίμενε στο σταθμό της οδού Van Siclen Ave στο Μπρούκλιν περιμένοντας το Μετρό ώστε να παραβρεθεί σε συνέντευξη για να διεκδικήσει μια θέση εργασίας ως συντηρητής σε μια αποθήκη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News, μια μητέρα με τέσσερα παιδιά στεκόταν στην αποβάθρα του μετρό όταν ο άνεμος παρέσυρε το καροτσάκι της μόλις εννέα μηνών κορούλας της και την παρέσυρε στις ράγες του μετρό.Ο άνεργος άνδρας ακούγοντας την διερχόμενη αμαξοστοιχία να έρχεται πήδηξε στην αποβάθρα για να σώσει το μικρό παιδί.
“Πήδηξα κάτω και άρπαξα το μωρό. Το τραίνο ερχόταν προς την αποβάθρα. Ειλικρινά εκείνη τη στιγμή δε σκέφτηκα κάτι άλλο, έπρεπε να σώσω το παιδί”.
Ο Simmonds δεν θεωρεί τον εαυτό του ηπερήρωα. “Έκανα ότι θα έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος”.
Αμέσως μετά το συμβάν το μωρό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Brookdale με μικροτραυματισμούς, ωστόσο ο Simmonds παρέμεινε άνεργος, καθώς λόγω του περιστατικού δεν πρόλαβε να πάει στη συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου