Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Της ζητήθηκε να συμμετέχει σε άμβλωση λέγοντάς της να κρατάει μόνο το κεφάλι του άψυχου εμβρύου!

Αρκετές νοσοκόμες κατά της άμβλωσης στο New Jersey, αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να ακολουθήσουν τη συνείδησή τους και να μην αναγκάζονται να συμμετέχουν στη διαδικασία των αμβλώσεων. Αυτό το απόσπασμα στην The Washington Post, από συνέντευξη με μία από τις νοσοκόμες, μου κίνησε το ενδιαφέρον όταν το διάβασα:

Η νοσοκόμα, Fe Esperanza R. Vinoya, δήλωσε ότι της είπε ο διευθυντής της: " Δεν έχετε παρά να πιάσετε το κεφάλι του μωρού. Μην ανησυχείτε, είναι ήδη νεκρό".

Μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο τρομακτικό από το να είναι αναγκασμένη να "πιάσει" το κεφάλι ενός νεκρού βρέφους; Ένα μωρό που μόλις λίγα λεπτά πριν ζούσε στη μήτρα της μητέρας του;

Υπέρμαχοι υποστηρικτές των αμβλώσεων και bloggers είναι υστερικοί με αυτό (δεν χρησιμοποιώ τη λέξη σχεδόν υστερικοί) και προσπαθούν να επιτεθούν στα κίνητρα αυτών των γυναικών.
Εδώ είναι μόνο ένα δείγμα της διακωμώδησης από τον Erin Ryan του φεμινιστικού blog Jezebel:
"Από τον τρόπο που περιγράφεται αυτή η καταγγελία, θα σκεφτόσαστε ότι είχαν διαταχθεί να βάλουν στη σειρά τα μωρά και να τα πυροβολούν στο κεφάλι μπροστά στα παιδιά τους".

Για να μην αναφέρω ακόμη και πόσα άλλα πράγματα έχω δει να γράφονται για αυτές τις νοσοκόμες κατά της έκτρωσης.
Νομίζω ότι ο σκοπός των υποστηρικτών υπέρ των αμβλώσεων, για να υστεριάζουν με αυτόν τον τρόπο, είναι ο εξής: Πρέπει να υπερβάλλουν γιατί στην πραγματικότητα αυτό που ζητήθηκε να κάνουν αυτές οι νοσοκόμες, είναι πραγματικά τρομακτικό. Κανείς δεν μιλάει για πυροβολισμούς βρεφών με όπλα. Εδώ μιλάμε για τη σύνθλιψη του κρανίου του μωρού, ενώ το μωρό είναι ακόμα μέσα στη μητέρα του και η αποκοπή του από το μικροσκοπικό σώμα του. Υπέρμαχοι υποστηρικτές της ζωής ζητούν από όλες τις πλευρές, να αντιμετωπίσουν απλά την ανατριχιαστική πραγματικότητα.

Για ένα κίνημα που υποστηρίζει ότι η άμβλωση είναι θέμα "επιλογής", οι υποστηρικτές υπέρ της άμβλωσης, δεν μπορούν με τίποτα να παραδεχτούν ότι οι νοσοκόμες υπέρ της ζωής, έχουν την επιλογή να μην βοηθούν στις αμβλώσεις. Αλλά η πιο σημαντική επιλογή που αντιμετωπίζουν οι υποστηρικτές των αμβλώσεων, είναι κατά πόσον ή όχι θα συμφωνούσαν να συζητήσουν και να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα της άμβλωσης.
Αντ 'αυτού, ετοιμάζουν τα όπλα και "συλλέγουν" τα κεφάλια των φτωχών θύματα των αμβλώσεων.

Pentapostagma.gr

6 σχόλια:

  1. αυτοι οι ψευτομοντερνισμοι που υπαρχουν στις μερες μας για το οτιδηποτε ανηθικο και εγκληματικο βαφτιζεται επιλογη ειναι εντελως παραλογο.μια απλη απαντηση σε οσους υποστηριζουν πως η αμβλωση ειναι θεμα επιλογης ειναι αν ηταν εκεινοι στην θεση αυτων των παιδιων θα ηθελαν να τους σκοτωσουν? ειναι σαν να τους πυροβολουν εν ψυχρω επειδη οι γνωστοι τους ή καποιο αλλο ατομο δεν τπυς συμπαθη οπως συμβαινει σε μια ανεπιθυμητη γεννα για παραδειγμα. ποσο αναισθητος πρεπει να ειναι καποιος για να σκοτωσει ενα τετοιο αγγελουδι και ποσο κατωτερος απο οποιοδηποτε ζωο για να πει σε μια νοσοκομα που ειναι γυναικα και λειτουργει το ενστικτο της μητροτητας να κρατησει το κεφαλακι ενος νεκρου μωρου που ο ιδιος πριν λιγο σκοτωσε. και τα κρατη σε αυτο το θεμα μενουν κουφα τυφλα και μουγγα παρα βγαζουν αθλιους νομους για υποτιθεται προστασια και καλυτερευση της ζωης που ουσιαστικα ειναι εναντιον και των ιδιων.ποσο καταστρεφομαστε δεν το χουμε καταλαβει. ο Θεος να μας λυπηθει και να μας συγχωρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σας βρήκα!! Συμφωνώ με την προλαλήσασα Εμμανουέλα....Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε μια προσωπική εμπειρία που με κάνει κάθε μέρα να ζητάω από τον Θεό συγχώρεση.Πριν 9 χρόνια δεν κατάφερα να σταματήσω μια άμβλωση. Ήταν ένα κοριτσάκι 19 χρονών που η μητέρα της και φίλη μου αποφάσισε πως έπρεπε να το κάνει.Τους πήγα εγώ, μέχρι τελευταία στιγμή έκανα τα πάντα να το σταματήσω.Θυμάμαι τον ευατό μου καθισμένο στο πάτωμα του προθαλάμου,να κλαίει και να λέει "Συγχώρεσέ με Θεέ μου".
    Είναι κάτι που έχει σημαδέψει την ζωή μου.Δεν έφταιγα εγώ άμεσα αλλά μάλλον δεν προσπάθησα αρκετά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασα να σας συστηθώ......Παρασκευή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για σας και από μένα !είναι τραγικό και θλιβερό αυτό το παράλογο με τις εκτρώσεις και τις άμβλωσης παγκόσμιος .Όσοι συμμετέχουν σε αυτήν την πράξη είναι δολοφόνοι και συνένοχοι αυτών !Δεν μπόρεσα να μην γράψω συνχωρεστεμε σε ένα τόσο
    εξαιρετικό Σάις σαν αυτό !Με λένε Ιωαννα!Πριν 5 χρονια με την βοήθεια του θεού και της ΜΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ της οποίας χρωστάω τα πάντα ,την ζωη μου , την πνοή μου
    έφερα στον κοσμο ένα κορίτσι την Μαρία μου .Η Μαρία διαγνώστηκε με πρόβλημα στον ΚΑΡΙΟΤΙΠΟ της από μεγάλο διαγνωστικό κεντρο ! Μου ζητήθηκε να την αφαιρέσω
    στην 27η εβδομάδα εφ όσον μου είπαν θα παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα υγείας κατά 99,8%η δομή και η σύσταση του οργανισμού της έχει πρόβλημα .Έχασα τη γη κάτω από τα ποδια μου . μην σας πω ότι μου στα πρόθυρα στο να φλερτάρω με τον κακό λογισμό .Ο θεός όμως δεν με άφησε !Το παιδί αυτό ήρθε μετά από πόλη προσευχή στην πανάγια και η πανάγια με άκουσε !Τους είπα ότι και σύνδρομο νταουν να έχει θα το κρατήσω για τη μου το χάρισε η πανάγια .Να μην σας κουράσω άλλο
    Καλή πανάγια και η αγαπη της να μας σκεπάζει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Παναγία να σας δίνει δύναμη.Τέτοια πίστη αλλά και θέληση για άρση του σταυρού μας χωρίς γογγυσμό,σπανίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή