Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝΝΑ...

Η καριέρα της πάνω από όλους και όλα …κουβέντα δεν ήθελε να ακούσει για παιδιά και σκοτούρες …έχουμε χρόνο έλεγε ,και δυσφορούσε εμφανώς όποτε κανείς ..τολμούσε να της απευθύνει ευχή για τεκνογονία …όποτε ο καλός της όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί χάζευε με παραπονεμένο βλέμμα μικρά αγγελούδια στους σπάνιους περιπάτους τους …είπαμε ….όποτε θέλω Εγώ εσύ δεν θα γεννήσεις …. Λίγο πριν τα σαράντα της του το ανακοίνωσε …θα κάνω παιδί έτσι του είπε …Λίγο μετά τα σαράντα της τα μάτια της ήταν πάντα κοκκινισμένα …οι κουβέντες της πλέον μετρημένες και το βλέμμα της όπως …του καλού της … Πόσο αφελής ήμουν που νόμιζα ότι όλα τα κανονίζω εγώ ….Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που ξεστόμισε μόλις συνάντησε για πρώτη φορά στην ζωή της τον γιατρό της ψυχής …δεν φορούσε λευκή μπλούζα όπως οι τόσοι που συνάντησε για το …πρόβλημά της μα στολή αγιασμένη με χρυσοκέντητους σταυρούς …ποτισμένη απο λιβάνι και δάκρυα διαμαντένια .Και αυτός της έδωσε την καλύτερη συνταγή …μια μικρή ευχούλα που από κείνη την ημέρα αντηχούσε συνέχεια μέσα της …Την άκουσα και εγώ κάποτε να την ψιθυρίζει με φωνή τρεμάμενη ,γλυκιά και ικετευτική …Αγία μου Άννα κάνε με μάνα …. Αγία μου Άννα κάνε με μάνα…. Αγία μου Άννα κάνε με μάνα…. Την άκουσα και προχθές στην βάπτιση των διδύμων της να την επαναλαμβάνει μα ήταν κάπως αλλιώτικη τούτη τη φορά η ευχή : Αγία μου Άννα κάνε με καλή μάνα…. (Αληθινή Ιστορία)
ΠΗΓΗ

58 σχόλια:

  1. Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι δεδομένο και ειδικά την τεκνοποίηση δεν μπορούμε να την προγραμματίσουμε εμείς, αλλά μόνο ο Μεγαλοδύναμος! Κι αφού καταφέρουμε να αποκτήσουμε αυτά τα αγγελούδια, ναι μόνο αυτό προσευχόμαστε: να γίνουμε καλές μητέρες. Φαίνομαι τόσο λίγη και μικρή καθημερινά, που η μόνη μου ελπίδα είναι η Μητέρα όλων μας, η Παναγία! Η προστασία όλων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο προγραματισμος,ο οποίος συνεπαγεται την εκτρωση,την αντισύλληψη κ.τ.λ.κανει τα 1-2 παιδια που εχει «προγραμματισει» το καθε ζευγαρι να γεννηθουν,«εκδικητες»των γονεών τους οι οποιοι έγιναν φονεις των αδελφων τους που δεν γεννηθηκαν ποτέ.Το ανθρώπινο έμβρυο«εξ άκρας συλληψεως»αποτελεί εμψυχη και τριαδική Εικονα του Τριαδικού Θεού.ΤΗΝ ΠΑΣΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΤΙΘΗΜΕΙ,ΜΗΤΕΡ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΥΛΑΞΟΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακρι να μασ αξιωσει ολεσ ο θεοσ να κανουμε παιδακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακαρι να γινω καποτε μανουλα. μακαρι ο χριστος να με βοηθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι αληθινα λογια.. Αγια μου Αννα μεσιτευε στην Κορη σου.. μακαρι να γνωρισω και γω την εθλογια της Μητροτητας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΟΒΑΡΑΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΓΓΥΟΣ!ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ,ΑΛΛΑ Η ΘΕΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 15 ΜΗΝΩΝ! ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ εκλαψα με τα λογια σου..! Να εισαι γερη κ συ κ το αγγελουδι σου!!!
      Προσευχομαι για ενα δικο μου παιδακι κ γω.. Με λαχταρα το περιμενω!!

      Διαγραφή
    2. Κι εγω περιμένω αύριο το αποτέλεσμα της εξέτασης εγκυμοσύνης.για 6η φορά.
      Αγια μου Άννα
      Κάνε με μανα

      Διαγραφή
    3. ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙ

      Διαγραφή
  7. Αγια Άννα , βοήθησε με... βοηθησε να ξεκινησει η ζωη στα ωαριακια μου, να γινουν δυνατα εμβρυακια και η μητρα μου να ειναι ευλογημενη, και να τα δεχτει αυτη τη φορα με την δικη σου βοηθεια.. Δωσε την παρακληση μου στον αγαπημενο Υιο της Κορης σου..,Μεσιτευσε για μενα την αμαρτωλη και για ολες τις γυναικες που προσπαθουν για ενα μωρακι. αμην/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγια μου 'Αννα μεσιτευσε στην αγαπημενη μας Κορη σου, να νιωσω και γω την χαρα και ευλογια της μητροτητας.. Σε ευχαριστω. Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγια μου Αννα...κανε με και μενα μανα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γλυκειά μου ΜΑΝΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ έμαθα για σενα εχθες.Νιώθω ότι μόνο ΕΣΥ με νιώθεις και γνωρίζεις πνευματικα την ζωή μου και εναποθέτω την ελπίδα μου για υγεία και χαρά πλέον.Ερχομαι να σε παρακαλεσω και να σε ευχαριστήσω ταπεινα ας γίνει το θέλημα ΣΟΥ.Αξίωσε με και λύτρωσέ με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. polu sugkinitika auta pou grafete.
    Makari na mou xarisei k emena o Theos mwraki.
    Agia mou Anna kane me mana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγια μου Αννα κανε με για δευτερη φορα μανα. Πες την Παναγιτσα να παρακαλεσει τον Χριστουλη και για μενα. Αγια μου Αννα κανε με και μενα μανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγια μου Αννα ξανα κανε με μανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευλόγησε μας και μας Αγια μου Αννα!! Αμήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευλόγησε μας και μας Αγια μου Αννα!! Αμήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγία μου Άννα, σε παρακαλώ ευλόγησε την κοιλίτσα μου και σύντομα κάνε με κ εμένα μάνα! Αμήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγία μου Άννα κάνε με και εμένα μάνα και όλες όσες το λαχταρούν όπως και εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγια Αννα, συγχωρεσε με, βοηθησε με και κανε με μανα. Δοξασμενη η Αγια χαρη σου, ευσπλαχνισου εμας τις ατεκνες και ευλογησε μας, με ενα γερό μωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγια μου Αννα κανε με για δευτερη φορα μανα. Πες την Παναγιτσα να παρακαλεσει τον Χριστουλη και για μενα. Δωρισε στην κορη μου ενα αδερφακι¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είδα αυτά που γράφετε και θα ήθελα να σας γράψω ένα μεγάλο θαύμα που μου έκανε η Αγία Άννα!
    Πριν δυο χρόνια θα έδινα το τελευταίο μου μάθημα στο πανεπιστήμιο για Τρίτη φορά. Είχα μια καθηγήτρια που όλο με έκοβε εμένα και τους περισσότερους. Πάντα ένιωθα αδύναμη σε αυτό το μάθημα. Λίγες μέρες πριν δώσω το μάθημα αυτό ονειρεύτηκα ότι έδινα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο μου και δεν ήταν η καθηγήτρια μου αλλά ένας άγνωστος άντρας ο οποίος ήταν ο καθηγητής μου. Μου είπε ότι Δεν θα με παίρνουμε λόγω του ότι δεν απάντησα στις ερωτήσεις. Εγώ άρχισα να κλαίω μπροστά του. Μου είπε ότι και πάλι δεν θα με βοηθήσει. Με λίγα λόγια ανοίγει η πόρτα και μπενει μέσα στην αίθουσα μια γυναίκα μαυροντυμένη έμοιαζε με καλόγρια. Κρατούσε στο ένα χέρι Σταύρο και στο άλλο αγίασμα. Ήρθε κοντά μου αλλά αρκετά σοβαρή και με αγίασε στο κεφάλι και στα χέρια μου κι έφυγε. Μόλις έφυγε εγώ δεν ήξερα ποια ήταν και μου λέει ο καθηγητής ξέρεις ποια ήταν αυτή; λέω ποια; η Αγία Άννα. Ακόμα ανατριχιάζω. Τότε ο καθηγητής μου είπε τώρα θα σε περάσω.
    Όταν πήγα να δώσω εξετάσεις έπαθα την πλακα μου μόλις είδα στην αίθουσα τον καθηγητή που ονειρεύτηκα ήταν αυτός! Μας ανακοίνωσε ότι πήρε το μάθημα της πρώην καθηγήτριας μας. Έγραψα 10!
    Ευχαριστώ την Αγία Άννα για το μεγάλο θαύμα που έκανε χάρη σε αυτήν πήρα το πτυχίο μου! Μακαρι να την ήξερα από μικρη αλλά τώρα την έμαθα. ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγία μου Άννα συγχωρεσέ με λύτρωσέ με και βοήθησέ με μετά την αποβολή να μείνω σύντομα ξανά έγκυος. Χάρισε στον μικρό μου αλλά και στον Θανασάκη μου μία αδερφούλα που τόσο πολύ την περιμένει και εχουμε πει οτι θα την πούμε Άννα-Μαρία, να έχει την φώτιση και την προστασία της κόρη σου της Παναγίας αλλά και την χάρη και εύνοια τη δική σου! Ξανακάνε με μάνα αλλά κάνε με και καλή μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγία Άννα,Δοξασμένη η Θεία χάρη σου, συγχώρεσε με, ευσπλαχνίσου με και βοήθησε με μετά από την τραυματική εμπειρία της αποβολής να μείνω ξανά σύντομα έγκυος και να χαρίσω στα δυο μου παιδάκια μια αδερφούλα που τόσο πολύ την θέλουν και την περιμένουν. Αξίωσέ με να ξαναγίνω μάνα και καλή μάνα. Άννα θα τη λέγαμε αν πήγαιναν όλα καλά και γεννιόταν. Αν με αξιώσεις να κάνω ένα γερό κοριτσάκι Άννα Μαρία θα την βαφτίσουμε να έχει τη φώτιση και την χάρη της κόρη σου της Παναγίας μας και την χάρη και εύνοια τη δική σου να την συντροφεύουν για όλη της τη ζωή. Αμήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγία μου Άννα κάνε το θαύμα σου και κανε με μάνα..... Χάρισε σε μου αυτο το θείο δώρο της μητροτητας! Βοηθησε με να καταφερω αυτο που χρόνια επιθυμώ οσο τίποτα άλλο στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ βοήθησέ με να γίνω μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε παρακαλώ Αγία μου Άννα αξιωσε με να γίνω μητέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σε παρακαλώ Αγία μου Άννα αξιωσε με να γίνω μητέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ταπεινα εκλιπαρω Αγια μου Αννα να με αξιωσεις να αποκτησω ενα μωρακι.Ευλογησε μας να προχωρησει αυτη την φορα η προσπαθεια μας.Δωσε μου δυναμη και καιρουραγιο να συνεχισω να ελπιζω οτι θα βιωσω και εγω αυτο το θαυμα της ζωης που λεγεται μητροτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ αξίωσε με να γίνω μητέρα και αν κάνω κορίτσι θα της χαρίσω το όνομα σου! Βοήθησε εμένα και οσα ζευγάρια επιθυμούν να κάνουν ενα παιδάκι! Συγχώρεσε με για οτι αμαρτίες εχω κάνει στην ζωή μου! Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγια μου Αννα γλυκιά εσυ που ξέρεις πως ειναι να προσπαθείς χρόνια για ενα παιδάκι σε παρακαλώ απο τα βαθη της καρδιάς μου αξιωσε μας να γίνουμε γονείς! Χάρισε μας εβα παιδάκι! Συγχώρεσε με για ολα τα λαθη που εχω κάνει στην ζωή μου και λυτρωσε με χαρίζοντας μας το θαύμα! Σε παρακαλώ βοήθησέ και την ξαδέρφη μου και όσες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν ενα παιδάκι! Βοήθεια μας! Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΟΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΥΤΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο σκοπος ειναι οχι μονο να αποκτήσουμε παιδια, αλλα να τα αναθρεψουμε και σωστα κοντα στην εκκλησία.
    Εχω 8 παιδια, Δόξα τω Θεω, αλλα εκανα στην αρχη λαθη και το πρωτο μας παιδι,κορίτσι, μας αποστραφηκε στα 21 της και τα έβαλε και με την εκκλησία. Παράτησε τις σπουδες και εμεινε και έγκυος. Αλλά παρολα αυτα δεν την βλεπω ευτυχισμενη.

    Δεν ξερω αν φταιω μονο εγω.
    Το πιο δύσκολο ειναι να εισαι γονιός.
    Να πρεσβευει ο μακαριστος π. Κυπριανος, γέροντας μας, απο την Αγια Αννα,μαζί με τους Αγίους.
    Με εκτίμηση μια αδερφή σας απο Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγια Αννα, καποτε σε παρακαλουσα, με την ευχη του μακαριστού γεροντα Κυπριανού, απο τους Θωμαδες στο Αγιο Ορος, να τεκνοποιησω. Ο Θεος μας χαρισε 8 ευλογημένα παιδια. Σε ευχαριστώ Αγια Αννα!

    Τωρα σε παρακαλώ να τρεξεις στο πρωτο μας παιδι,21 χρονων.
    Ξεφυγε απο την εκκλησια, παρατησε τις σπουδες της και έμεινε έγκυος. Επιπλέον μας αποστραφηκε.

    Σε παρακαλώ Αγια μου, φωτισε ολα τα παιδια του κοσμου να έρθουν κοντα στην εκκλησια και μαζι και το δικο μου.
    Να της δωσει ο Θεος φώτιση για να ερθει παλι κοντα μας, για να την βοηθήσουμε.
    Να γινουμε παλι ενωμενη, ευλογημένη και χαρουμενη οικογένεια.

    Χασαμε το παιδι μας και δεν ειναι και ευτυχισμενη.

    Λυπησου μας και βοηθήσε μας Αγια Αννα!
    Ταπεινά σε παρακαλώ, μια πονεμένη μανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ βοήθησε με τα ξαναβρώ με τον άντρα μου και αξιωσε μας να κάνουμε ενα παιδακι και αν ειναι κορίτσι θα της χαρίσω το όνομα σου! Αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγια μου Αννα συγχώρεσε με για τις αμαρτίες μου και σε παρακαλώ απο τα βαθη της καρδιάς μου αξιωσε μας να κάνουμε ενα παιδάκι! Ευλόγησε την κοιλίτσα μου! Σε παρακαλώ χάρισε μας το θαυματακι σου! Γλυκιά μου Αγια Αννα! Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγια μου Αννα σε παρακαλώ αξίωσε με να γίνω μητέρα!!! Χαρισε μας το θαύμα σου!!! Συγχώρεσε με για τις αμαρτίες μου! Ευλόγησε το σπίτι μας και χαρισε μας παιδακια που τοσο πολυ επιθυμούμε! Αμην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγια μου Αννα σε παρακαλώ απο τα βαθη της καρδιάς μου αξίωσε μας να γίνουμε γονείς και βοήθησε οσα ζευγαρια επιθυμούν να κάνουν ενα παιδάκι!!! Αγια μου Αννα ευλόγησε μας και συγχώρεσε μας !! Χαρισε μας το θαυματακι σου! Δοξασμενο το όνομα σου!!Αμην!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγια μου Αννα σε παρακαλώ απο τα βαθη της καρδιάς μου αξίωσε μας να γίνουμε γονείς και βοήθησε οσα ζευγαρια επιθυμούν να κάνουν ενα παιδάκι!!! Αγια μου Αννα ευλόγησε μας και συγχώρεσε μας !! Χαρισε μας το θαυματακι σου! Δοξασμενο το όνομα σου!!Αμην!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγία μου Άννα ευλόγησον! Βοήθησέ μας να γίνουμε γονείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ χαρισε μας την μητρότητα που τοσο πολυ λαχταρουμε! Βοηθησε ολες τις ατεκνες γυναικες να μπορεσουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ενα μωράκι! Λατρεμένη Αγίαμου Άννα δοξασμενο το ονομα σου σε παρακαλώ βοήθησε μας! Σε ευχαριστώ πολύ που μου δινεις δύναμη! Αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ βοήθησε μας να γίνουμε γονείς! Χάρισε μας ενα υγιέστατο μωράκι! Σε παρακαλώ απο τα βαθη της καρδιάς μου! Εσυ ξέρεις πως νιώθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγία μου Άννα σε ευχαριστώ απο τα βαθη της καρδιάς μου για το πολύτιμο αυτο δωρο! Ευχομαι να πανε ολα καλα και να κρατήσω στην αγκαλιά μου το αγγελουδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ χάρισε μου ένα παιδάκι! Σε ευχαριστώ πολύ που εισακούστηκαν οι προσευχές μου! Χάρισε μου μια τελειωμηνη εγκυμοσύνη! Θέλω όσο τίποτα στον κόσμο να κρατήσω στα χέρια μου ένα μωράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγία μου Άννα κάνε με κ εμένα μάνα
    Αμην
    Αναμένω τα αποτελέσματα σε δέκα μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αγια μου Άννα γλυκιά δοξασμένο το όνομα σου χάρισε μας ένα μωράκι!!! Σε παρακαλώ βοήθησε μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγία Άννα χάρισε Μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό Στη κορη μου αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε..προστάτευσε τους από κάθε κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγία μου Άννα κάνε με και εμένα μάνα...βοήθησε με την αμαρτωλή...σώσε με από την αρρώστια μου και κάνε με μάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγία μου Άννα χάρισε μας ένα αγγελούδι! Προστάτεψε μας από κάθε τι κακό! Κάνε με μάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγία μου Άννα σήμερα που είναι η χάρη σου ευλόγησε μας και χάρισε μας ένα αγγελούδι!Συγχώρεσε μας για τις αμαρτίες μας! Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αγια Αννα μου, αξιωσε με να γινω δευτερη φορα μανα, να χαρισω αδερφακι στον γιο μου που ειναι δικο σου θαυμα, χωρις εσενα και την Παναγια δεν θα τα ειχα καταφερει!!
    Σε ικετευω απο καρδιας!!
    Μεγαλη ευλογια μου εχεις δωσει
    Σε ευχαριστω για ολα και περιμενω για ακομα μια φορα το θαυμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου κάνε με καλά! Ευλόγησε με και αξίωσε με να γίνω μάνα! Αγαπημένη μου Αγία Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ άκουσε τις προσευχές μου λύτρωσε με και κάνε με μάνα! Δεν θα σταματήσω να προσεύχομαι! Συγχωρεσε με και βοήθησε με να νιώσω την μητρότητα που τόσο πολύ θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ άκουσε τις προσευχές μου κάνε με μάνα! Ευλόγησε με και αξίωσε με να γίνω μάνα! Να μας προσέχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγία μου Άννα σε παρακαλώ βοήθησε με να γίνω μάνα! Θα έρθω να προσκυνήσω στο μοναστήρι σου! Συγχώρεσε με για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αγία μου Αννα σε παρακαλώ κάνε το θαύμα σου και κάνε με μάνα. Συγχώρεσε με για όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή