Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Το... Ελληνόπουλο που συγκλονίζει τον κόσμο!

Είναι μόλις τεσσάρων ετών, έχει ήδη καταφέρει να ξεπεράσει με επιτυχία εμπόδια που φαντάζουν ανυπέρβλητα και συνεχίζει να δίνει τη δική του καθημερινή μάχη διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή, την ελπίδα και το όνειρο. 
Ο ελληνικής καταγωγής Λουκάς, ο πιτσιρικάς από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας που πριν από περίπου δύο χρόνια διαγνώστηκε με μια σπάνια και εξαιρετικά επικίνδυνη μορφή καρκίνου στο κεφάλι, το περίφημο μυελοβλάστωμα, σ΄αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνος.
Κατάφερε να ενώσει δύο ηπείρους και να συγκλονίσει έναν πλανήτη.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι πρέπει να ταξιδέψει στην Αμερική για μια ειδική ραδιοθεραπεία που ενδέχεται να δώσει τέλος στην ασθένειά του, είδε να στέκονται στο πλευρό του άνθρωποι από την Αυστραλία, την Ελλάδα και κάθε γωνιά του πλανήτη, έτοιμοι να προσφέρουν ό,τι μπορούν προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 200.000 δολαρίων που απαιτείται για την παραμονή του σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο.

Ήδη έχει καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων και είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε δέκα ημέρες, στα τέλη Αυγούστου, οι γονείς του είδαν την ελπίδα τους να γιγαντώνεται, αφού το ποσό τετραπλασιάστηκε, φτάνοντας από 30.000 δολάρια σε 120.000. Στην προσπάθεια βοήθησε πολύ η κοινωνική δικτύωση και η σελίδα που δημιουργήθηκε για τον μικρό στο facebook.

Αυτή είναι η σελίδα του στο facebook όπου μπορείτε να κάνετε δωρεά αλλά και να ενημερώνεστε για την πορεία της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου