Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ…ΠΑΛΑΙΑ!


Ο κόσμος, έλεγε η Αλίκη Μπέϊλη, περνά τώρα μια «προπαρασκευαστική περίοδο και διάλειμμα προσαρμογής προς το νέο κόσμο και τη νέα τάξη, που αρχίζει να φαίνεται» και οι άνθρωποί της εργάζονται για να φέρουν σε ύπαρξη το «νέο κόσμο».
Με τέτοιες αποκρυφιστικές ‘προειδοποιήσεις’ μεγάλωσαν πολλές γενιές νέο-Ελλήνων οι οποίοι «καθοδηγήθηκαν» ώστε να χλευάζουν την Ανάσταση Του Κυρίου ως «μύθο» και την Εκκλησία Του ως «σκοταδιστική». Αφού πλανήθηκαν  σε επικίνδυνες ατραπούς με γνώμονα τον ρασιοναλισμό και τη «νέα» σοφία κατέληξαν στον παραλογισμό της μαγείας και του αποκρυφισμού. Τελικά η νέα αυτή γνώση δεν είναι τόσο νέα. Έχει τη μυρωδιά του αρχαίου όφεως, του σκότους και του εμπαιγμού των δαιμόνων…
Σε νεοεποχίτικο φυλλάδιο που μας έστειλαν με τίτλο «ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ» μαθαίνουμε το πώς κάνοντας συγκεκριμένο ξόρκι θα λυτρωθούμε από τα …χρέη μας. Αστείο εκ πρώτης όψεως αλλά τραγικό συνάμα! Πως δηλαδή ο άνθρωπος μπορεί να ξεχρεώσει με αιώνια χρέωση της ψυχής του; Αυτό δεν το γράφει το νεοεποχίτικο φυλλάδιο για ευνόητους λόγους αλλά και ο άνθρωπος το μαθαίνει όταν ήδη είναι αργά. Πραγματική τραγωδία!
Στις φωτογραφίες έχουμε θαμπώσει κάποια μέρη ώστε να μην γίνουμε αφορμή κάποιοι να εξασκηθούν στις μαγικές επικλήσεις. Σκοπός μας άλλωστε είναι η ενημέρωση και όχι η προβολή τέτοιων σατανικών μεθόδων.
ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση!
    Καλή σας ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν άνθρωποι και στην σημερινοί εποχη που πιστεύουν σε αυτά τα τεχνάσματα και ξέρουν πως να τα περνάνε από γενεά σε γενεά !Η μαγεία λιπών την οποία η Χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία αντιμετωπίζει με προσευχή ,σιωπή , συνχωρεση,αγαπη ,μετάνοια ,εξομολογήσει εκ βαθέων και θεια κοινωνία ,η οποία είναι ασπίδα προστασίας για όλους όσους προσπάθησαν κάποιοι να πειράξουν !Ιωαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή