Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκλονιστικό: Απεγκλώβισε τη γυναίκα και το παιδί του και εξέπνευσε! ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ 36ΧΡΟΝΟΥ ΡΩΣΟΥ


Συγκλονίζει η αυτοθυσία του 36χρονου στο πολύνεκρο τροχαίο με Ρώσους ταξιδιώτες στη Θεσσαλονίκη που εξέπνευσε μόλις απεγκλώβισε τη γυναίκα και του παιδί του.
Λίγο μετά την ανατροπή του λεωφορείου με τους Ρώσους ταξιδιώτες, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις επιβάτες, οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών έγιναν μάρτυρες μιας σπάνιας πράξης αυτοθυσίας.
Μέσα στα συντρίμμια του λεωφορείου ξεπρόβαλε η φιγούρα ενός 36χρονου άνδρα, ο οποίος, αν και βαρύτατα τραυματισμένος, προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις να απεγκλωβίσει το παιδί και τη σύζυγό του.
Μπροστά στα μάτια των σωστικών συνεργείων, που παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι την απεγνωσμένη προσπάθεια του, ο 36χρονος κατάφερε να απελευθερώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
Συγκλονισμένοι οι πυροσβέστες από τις εικόνες που αντίκρισαν, περιέγραψαν με συγκίνηση την πράξη αυτοθυσίας του 36χρονου που εξέπνευσε στο σημείο του ατυχήματος λέγοντας ότι «δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο».

1 σχόλιο:

  1. ε, να ... αυτά βλέπεις και θες να σκάψεις ένα λάκκο να κρυφτείς μέσα, μόνο και μόνο που σκέφτεσαι ότι "μειώθηκε ο μισθός μου", ή "δεν έχω δουλειά", ή "για όλα φταίνε οι λαθρομετανάστες", και άλλα τέτοια λιγοστά και χαλεπά με τα οποία ασχολούμαστε πια.

    Δόξα Πατρί, και Υιώ, και Αγίω Πνεύματι, αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή