Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Πρωταθλητής του Super Bowl αρνείται να συναντηθεί με τον Ομπάμα για την δήλωσή του υπέρ της οργάνωσης που εκτελεί 33.000 αμβλώσεις τον χρόνο!Για πολλούς αθλητές η ευκαιρία να συναντηθούν με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι μια και μοναδική φορά στη ζωή τους, και δεν θέλουν να πάει χαμένη. Αλλά όχι για πρωταθλητή του Super Bowl με τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς, Matt Birk.

Ο Birk, ο οποίος κέρδισε το τρόπαιο του Σούπερ Μπόουλ (είναι η σημαντικότερη και δημοφιλέστερη ετήσια διοργάνωση του αμερικανικού ποδοσφαίρου), φέτος τον Φεβρουάριο, με τους Baltimore Ravens, είπε στον σταθμό KFAN-FM ότι πήρε απόφαση να παραλείψει την συνάντηση με τον Πρόεδρο Obama, ο οποίοςδήλωσε τη στήριξή του στην Planned Parenthood.

"Περίπου πέντε ή έξι εβδομάδες πριν, ο Πρόεδρός μας έκανε ένα σχόλιο σε μια ομιλία και είπε, «Ο Θεός να ευλογεί την Planned Parenthood», είπε ο Birk στον ραδιοφωνικό σταθμό. «Η Planned Parenthood εκτελεί περίπου 330.000 αμβλώσεις το χρόνο. Είμαικαθολικός, είμαι ενεργός στο κίνημα ‘Pro life’, (υπεράσπισης του αγέννητου) και ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να έχω σχέση με αυτό. "

Ο αστέρας του αμερικάνικου ποδοσφαίρου είπε ότι ενώ ο ίδιος έχει "μεγάλο σεβασμό για το αξίωμα του προέδρου", "δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει "τη στήριξη του προέδρου στην κορυφαία οργάνωση αμβλώσεων της χώρας "με κάθε τρόπο."

"Είμαι πολύ μπερδεμένος με την δήλωση του προέδρου", δήλωσε ο Birk. "Να ευλογήσει ο Θεός ένα μέρος όπου αποτελειώνουν 330.000 ζωές κάθε χρόνο; Απλά επέλεξα να μην παραστώ."

Διάβασε: ΗΠΑ: «Όσο λιγότεροι άνθρωποι , τόσο λιγότερες κρατικές δαπάνες», λέει η πρόεδρος του Planned Parenthood

«Planned Parenthood»: Αποκτώντας υπερκέρδη από τις δολοφονίες αγέννητων μωρών....

H «Planned Parenthood» - που παρουσιάζεται ως «οργανισμός οικογενειακού προγραμματισμού» - αποτελεί μία από τις πλέον απάνθρωπες οργανώσεις του πλανήτη, που με την δικαιολογία της προστασίας της υγείας και της ζωής των γυναικών κερδοφορεί με την δολοφονία αγέννητων μωρών, λειτουργώντας ως πρωτεργάτης των πραγματοποιούμενων εκτρώσεων αλλά και των εκστρατειών προώθησης και νομιμοποίησής τους στην κοινή γνώμη.

“Εδώ και δεκαετίες, η Planned Parenthood λειτουργεί ως η πλέον εξελιγμένη φονική μηχανή στις Ηνωμένες Πολιτείες,” δήλωσε στον τύπο ο Douglas R. Scott, Jr., πρόεδρος της Life Decisions International.

Ο κυριότερος σύμμαχος και αρωγός της Planned Parenthood για το απάνθρωπο έργο της, είναι σύμφωνα με τον Scott η άγνοια της κοινής γνώμης για την κρυφή ατζέντα της και τις δραστηριότητες της νομιμοποιούν και γιγαντώνουν ολοένα και περισσότερο την δράση της... Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου