Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Άν ήμουν..Ενα ενδιαφέρον βίντεο για τις εκτρώσεις


"Αν Ήμουν..." from anaplastiki on Vimeo.


Μια ιστορία για τη χαρά της εγκυμοσύνης και τη στενοχώρια της έκτρωσης. Ένας νέος συναντά ένα πρωινό μια καλή του φίλη, που κυοφορεί, η οποία του λέει με πόνο πως μετά από εξετάσεις το έμβρυο της έχει διαγνωστεί με σύνδρομο ντάουν και σκέφτεται πολύ σοβαρά να το ρίξει.
Ο νέος αυτός, την επόμενη μέρα, συναντιέται με μια ομάδα συνομήλικων του και τους αναφέρει την κατάσταση. Μια κοπέλα από την ομάδα περιγράφει με τη σειρά της μια περίπτωση ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης από το άμεσο οικογενειακό της περιβάλλον. Έτσι όλη η ομάδα αποφασίζει να βρει κάποιο τρόπο να αλλάξει γνώμη στις δύο αυτές γυναίκες, αλλά να δώσει και ένα γενικότερο κοινωνικό μήνυμα.

4 σχόλια:

  1. Αυτό και εάν δεν είναι ένα Θέμα Πάντα Διαχρονικό και Επίκαιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΕΡΟΧΟ....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξω απο το χορο πολλα μπορειτε να πειτε.....ειναι να μη σου τυχει,Κύριε Ελεησον, γιατι υπαρχουν πολλες και σπανιες αρρωστειες....τοσες , που το συνδρομο dawn ειναι μια πολυ απλη μορφη. Μια βολτα στους θαλαμους με τα κοινωνικα (εγκατελλειμενα + αρρωστα ) παιδια του παιδων θα σας ταρακουνησει και θα πειτε ΓΙΑΤΙ. Το θεμα ειναι να το πουμε οπως ο ΙΩΒ ....αλλα θα το πουμε ετσι ολοι εμεις που κρινουμε τις γυναικες που εκαναν εκτρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανείς δεν κρίνει τον αμαρτώλο αλλά μόνο την αμαρτία.Δηλαδή να μην πούμε πως η έκτρωση είναι φόνος.Εαν αρρωστήσει κάποιο παιδί μας σε μια οποιαδήποτε ηλικία τι κάνουμε το σκοτώνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή