Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σεξ παντού, Έρωτας πουθενά

As45uVcCIAENEix
Η αποσπασματική χρήση του σεξ ως βιολογικής ανάγκης διαλύει σίγουρα τα ερωτικά κύτταρα. Αν χρησιμοποιήσω τα κουπιά μιας βάρκας για να παίξω τέννις στην παραλία, τα κουπιά θα είναι σπασμένα όταν θα έρθει η ώρα να λειτουργήσουν στο φυσικό τους περιβάλλον στην ισορροπία νερού-βάρκας. Με τον τρόπο αυτόν εύκολα μπορεί να περιγραφεί το υπόδειγμα του ανικανοποίητου σεξουαλικά Δον Ζουάν.Όσες περισσότερες σχέσεις, τόσο περισσότερα κατεστραμμένα «ερωτικά κύτταρα», τόσο μεγαλύτερη αδυναμία για ερωτική σεξουαλική σχέση.
Οι «ειδικοί» σεξολόγοι θα πρέπει να λάβουν σοβαρά τον παράγοντα αυτόν αν θέλουν να βοηθήσουν τους «πελάτες» τους. Ένας στομαχολόγος ποτέ δεν θα προτείνει φαγητά με καρυκεύματα στον ασθενή του. Απορώ γιατί ένας σεξολόγος προτείνει περισσότερο σεξ στον ερωτικά ανικανοποίητο «πελάτη» του.Φυσικά τη λύση δεν την περιμένουμε από το Viagra. Με χάπια δεν φτιάχνεται έρωτας. Το μόνο που φτιάχνεται, σίγουρα, μπορεί να είναι η ικανοποίηση πως ο ασθενής τα κατάφερε. Κι έτσι ξαναπαίζει το παιχνίδι της καταστροφής.
Τα κατάφερε σημαίνει πως μπόρεσε ν’ αποδείξει πως είναι άνδρας. Άρα μπόρεσε να εκφράσει τη δύναμή του. Δηλαδή, απέδειξε τον κατακτητικό εγωισμό του. Το αποτέλεσμα έρχεται ως φαύλος κύκλος.
Ο εγωϊσμός σπάει τη σχέση των προσώπωνΤα συναισθήματα δεν υπάρχουν εφ’ όσον πρέπει να καταξιωθείς…
ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΓΑΜΙΑΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ π. Κων/νου ΣτρατηγόπουλουΑπό το βιβλίο «Το σώμα του Χριστού και ο κήπος των τέρψεων» των εκδόσεων Εγρήγορση. egolpion.com

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ(ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΕ ΑΝΕΠΑΝΩΡΘΩΤΑ)ΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή